我返黎喇!

我返黎喇!

其實返左工都成個禮拜,但忙於搬屋,日日執執執!無時間Update個Blog。

今次北海道9天行,我會用震撼及不枉此生來形容,玩得十分盡情。其實都幾辛苦,有幾日,要凌晨四點幾起身趕火車及飛機,由道東玩到道央,連道南都去埋。

我影左成一千張相,晚晚幾倦幾眼訓都好,我都堅持寫遊記,希望盡快upload d相同我個遊記喇!心知有排都唔會有咁長假期,所以我好珍惜呢9日。

個市好差,又無薪假、又裁員!但其實,無乜對策,只係做好自己。物極必反,否極泰來,我好相信呢樣。衰到谷低,就會反彈,咁不如為反彈做準備喇!

Feb 23, 2009 2:02 pm

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s