paulayang.com @ Travel

之前已一路講,好想寫下遊記。

一路好多老友記問,我旅行D相點解仲未有得睇。
其實我真係好想認認真真寫遊記,我每次旅行,幾累都好,晚黑返酒店必寫兩隻字架,寫下寫下,原本寫埋好多。相就更加唔使講,影影埋埋,多到不得了。
終於Dick起心肝寫遊記,大家可以係Top Bar Click “@Travel” 部份就找到。Travel呢部份,我用左Yahoo! Blog做,如果有相集,我會有link去番我fotop.net的相簿入面。用Yahoo! Blog係因為佢加相落篇文度好方便,隨便加Caption又得,遊記點可以無相架。但用緊呢個無名小站,係篇文度加相好鬼煩,但佢勝不用login都可以留言,而Yahoo! Blog要login先留得。至於相呢,一定不及fotop.net個album好用。
哈哈,大家可能覺得一個paulayang.com,做乜攪咁多login。咁我係個Net人黎,梗係要試下唔同野,每個online tools都有其長短處,我盡量用晒佢地d長處羅。
記住去@Travel睇下喇!

May 3, 2009 9:41 pm

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s