Shibuya Excel Hotel Tokyu

tokyo 01

去東京,超推介呢間Shibuya Excel Hotel Tokyu,價錢唔特別平,但新淨,重點係…方便!方便程度係係涉谷站上面,而一落樓下就係各大商店食肆,就算經表參道行去原宿,都係半個鐘,沿途店鋪吸引,風景美麗。我呢次四個人揀左間四人房住,初初都擔會爭toilet,但日本人又好細心,厕所、浴室同洗面盆分開,三個人同時做唔同的野咁就唔使爭。住四人房說說笑笑好開心架
去東京,我試過貪平住距離JR站好遠的酒店,但拎住超過十幾廿磅戰利品,行到傻。又試過住偏遠少少的酒店,但去市中心交通費貴,平左的錢其實俾左JR。

請即like"在途上"的Facebook及Instagam
Facebook:http://www.facebook.com/paulayangpage
Instagram ID: paulayang

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s