Co-Working Space @ 觀塘

之前2016 Digital Trends的其中一個trend係 “觀塘及Co-Working Space",其實唔係講笑,係認真架!

IMG_5979.JPG

今日係興業街發現The Wave,剛遇到佢地的Assoicate Director,就帶我地行左呢棟co-working space. 前身係工廈,翻新後,地下會做市集同Event,樓上有兩層co-working office,另外會有活動場地出租,短租鋪for startup,食肆,最開心有Sports Irish Bar! 觀塘終於有BAR!!! 下午有咖啡,頭先老闆仲即沖一杯給我地品嘗。之後拍攝場地又多一個選擇

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s